Garn

Jeg og en venninne gikk ut i naturen for å ta bilder av noen av prosjektene mine. Er herlig å se hvordan fargene passer inn i naturen. Håper dere setter pris på resultatet!

 

Dette er ett skjerf jeg lagdte til meg selv. Det er strikket rundt og er derfor tykt og varmt. Det er strikket i Daletta fra Dalegarn som er 100% ull og skjerfet er derfor herlig mykt.

Oppskriften er hentet fra Dalegarn tilbehør.

Skjerf
Skjerf
Votter

Disse vottene ble strikket som en liten takk. Det er gøy å kunne gi noe som varmer, både psykisk og fysisk!

De ble strikket fra boken "Norske Vottar og Vantar" skrevet av Annemor Sundbø. Dette er en bok jeg ønsker å strikke mer fra, for her er det mye koselig når det er kaldt i været.

Votter

Noe av det morsomste med strikking synes jeg er det å planlegge fremtidige prosjekter. Det er uendelig hva ett garnøste kan brukes til og det er kun kreativiteten som setter grenser.

Garn

Garnet ovenfor kjøpte jeg når jeg var i Vilnius. Jeg ønsker å lage en søt genser utifra disse fargene, gjerne med ett gammeldags mønster. Blir spennende å se hva det blir når det er ferdig.

Ryggsekk garn
Garn

Jeg må si Tusen takk til venninnen min for hjelp til bildene. Det blir ikke siste gangen vi drar ut i buskene for å fotografere strikkerier! Gleder meg til neste gang!