Denne genseren er strikket på frihånd. Jeg ønsket å lage en enkel genser til barn med knyting i hals. Når den ble ferdig var jeg fornøyd og synes den har en "middelalder" følelse over seg. Den er strikket i SandnesGarn merinoull.

Denne er til salgs på epla og er strikket til ca 14år.

Genser egen oppskrift
Lys

 

Vinden uler, det er tent opp i peisen og ullpleddet er tatt frem..

Det er høst..

Kjørepose, marius
Marius kjørepose

Denne kjøreposen er strikket i Sandnes Smart garn som er 100% ull. Oppskriften er hentet fra SandnesGarn sitt hefte klassikere 0-4 år. Den er strikket i størrelse 1år og er perfekt til å holde de små varme på bilturer.

Marius kjørepose
Genser egen oppskrift
Genser egen oppskrift
Oslo anorakk
Oslo anorakk

Dette er Oslo Anorakken, oppskrift hentet fra pickles.no. Den er strikket i størrelse 6mnd-12mnd men er litt liten i størrelsen. Den er strikket i Sandnes garn, i dobbelt garn der ene nøstet er alpakka og andre er merino. Dette gjør at genseren er veldig myk og varm. Hetten er strikket på frihånd da jeg ikke fikk ønsket spiss ved å følge oppskriften.

Oslo anorakk
Genser dame

Denne genseren strikket jeg til meg selv. Den er strikket ut ifra en oppskrift i idéna fra 1992. Den var opprinnelig i fargene rødt/hvitt og grønt/hvitt, men jeg valgte min egen variant. Jeg valgte også å gjøre armene smalere enn orginalen. Den er strikket i SandnesGarn Alpakka og er fantastisk myk. Veldig fornøyd med resultatet!

Genser dame
Genser dame
Genser jente
Genser jente

Denne genseren er strikket i ett mønster jeg fant i "Norske strikkemønstre" fra ca 1948. Denne boken er fra min oldemor og inneholder mange gode gamle mønstre.

Genseren er strikket i størrelse 4år i ren merinoull og ligger til salgs på Epla.

Genser jente

Ønsker dere alle en god høst!

Høst lys
Høst bilde